Toyota Club Sweden Testarkiv - i samarbete med webcar2000.com
Sökord    
Hittade 112 professionella tester - Visar resultat 1 till 20
Även 7 av besökarnas egna tester • Läs besökarnas testerSkriv en egen recension


Toyota Rav4 2,2D-4D 177hk  2007-01-13 (Gefle Dagblad)
Tredje generationen av Toyotas stadsjeep Rav4 har växt på sig till formatet men samtidigt fått ny kostym som ger ett slankare och elegantare intryck än tidigare. En ny storsäljare! Läs mer »

Toyota FJ Cruiser: Kompetent och rejäl  2006-07-27 (Smartson)
Toyota FJ Cruiser är ett intressant alternativ för den som söker en kompetent och modern jeep med goda offroad-egenskaper, dock än så länge bara i form av privatimport.  Läs mer »

Toyota RAV4 2006  2006-03-02 (Smartson)
Fyrhjulsdriven kompakt stadsjeep som är rymligare, tystare och mer kraftfull än föregångaren, och får beröm för sin lyxiga interiör och goda säkerhet.  Läs mer »

Toyota Aygo  2006-02-11 (Gefle Dagblad)
Det är i stan Toyota Aygo främst hör hemma. Med sina nätta mått är bilen idealiskt på trånga gator och dito p-rutor Läs mer »

Nya Rav - ett säkert val med nya kvaliteter  2006-02-04 (Dagens Nyheter)
Toyota laddar med en ny upplaga av storsäljaren Rav 4. Nykomlingen är större, rymligare och mer bränslesnål. Men varför har automatväxellådan bara fyra växlar? Läs mer »

Toyota Avensis kombi 2,2 D-CAT 177 hk  2006-01-14 (Gefle Dagblad)
Toyota Avensis är ingen ny bilmodell. Den har varit med i tre år men känns fortfarande fräsch - linjeföringen till trots. Den är inte fel på något sätt men bilen saknar utstrålning. Dieselälskare med miljöintresse hittar något helt nytt under  Läs mer »

Omoraliska älskade stadsjeepar  2005-12-15 (Teknikens Värld)
Test av Mercedes ML 350, Nissan Murano och Toyota Land Cruiser Läs mer »

Dieseln ingen match för fintyskarna  2005-11-26 (Dagens Nyheter)
Med nya Lexus IS 250 siktar Toyotakoncernen på allvar in sig på konkurrenter som Audi A4, BMW 3 och Mercedes-Benz C-klass. Men inte bävar de tyska bilföretagen.  Läs mer »

Syskonbilarna: Toyota Aygo, Citroën C1 och Peugeot 107  2005-11-06 (Teknikens Värld)
Själva bilen är inte sensationell, även om bränsleförbrukningen är rekordartat låg. Det intressanta med syskonbilarna Toyota Aygo, Citroën C1 och Peugeot 107 är tillverkningsprocessen och samarbetet mellan Toyota och PSA (Peugeot och Citroën). Läs mer »

Toyota Avensis 2,2 4-D: En riktig kompis  2005-07-16 (Aftonbladet)
För 13 000 kronor kan man ta steget från hybridbilen Prius – som i ärlighetens namn är heldöd som körupplevelse – till en 177-hästars, rejält stark Avensis. Kan valet vara svårt? Läs mer »

Toyotas nya småbil snål på alla vis  2005-04-25 (Dagens Nyheter)
Toyotas nya lilla Aygo, bara 3,4 meter lång, får det svårt i Sverige när den släpps här sent i höst.  Läs mer »

Storsäljande doldis med hår på bröstet  2004-12-16 (Svenska Dagbladet)
Grova däck, stort flak, kängurufösare fram och en högröstad dieselmotor. Jo nog är Hilux ett fordon för crossåkare och grävmaskinister. Läs mer »

Toyota Landcrusier HG Automat  2004-12-11 (Svenska Dagbladet)
Den heter Landcruiser och det är precis så. En kryssare på land. Nästan fem meter lång, vägande drygt två ton och 1,90 hög. En lyxbil (med ett par undantag) som likt de andra elefanterna i stadsjeepsdjungeln klarar de grymmaste terrängförhållanden. Läs mer »

Kia Cerato 1,6 Kombikupé  2004-11-14 (Expressen)
Kia Cerato är inte bara lite lik en Toyota Corolla. I segmentet basbilar för vardagskörning krigar de definitivt på samma planhalva. Kias främsta vapen är priset. Det ligger 22 000 kronor lägre än konkurrentens. Läs mer »

Corolla Verso är bilen det snackas om  2004-08-09 (Expressen)
Här är en bil som väcker omvärldens intresse. En hel rad av vänner och bekanta ville provsitta, kolla om det är lätt att fälla sätena, mäta lite om det ena eller andra får plats. Toyota Corolla Verso har uppenbarligen en viss ryktbarhet. Läs mer »

Minibuss med ögon i nacken  2004-03-20 (Dagens Nyheter)
Toyotas senaste skapelse sjusitsiga Corolla Verso blir en tuff utmanare  Läs mer »

Framtidsbil inte bara i fantasin  2004-03-13 (Svenska Dagbladet)
Toyota har världens mest gångbara hybridbil. Nu har Prius kommit i generation II, Priustekniskt uppgraderad och – kanske viktigare för försäljningen – med ett jättelyft i formgivningen. Läs mer »

Toyota Lexus RX 300: Mjuk hårding  2004-03-06 (Gefle Dagblad)
Ovanligt mjukför att vara en hårding. Ett knäppt omdöme men det är inte helt enkelt att beskriva en fyrhjulsdriven SUV eller en stadsjeep med ovanligt mjuk framtoning i såväl formspråk som i rörelse Läs mer »

Prius bjuder snål och miljösnäll resa  2004-02-14 (Gefle Dagblad)
Toyota Prius av andra generationen har fått betydligt häftigare linjer är föregångaren. Strålkastarna saknar tyvärr rengöring Läs mer »

Toyota Corolla 1,6 Linea Sol  2004-01-19 (Expressen)
Om man kan tala om en basbil är Toyota Corolla en typisk sådan. Den har allt det viktigaste, fungerar till det mesta och har ett rimligt pris Läs mer »

Nästa sida »