Inte inloggad
» Logga in

Köp & Sälj
» Lägg in ny annons
» Ändra / radera annons
» Sök bilannonser
» Bilhandlare
» Märkessökning
» Sparade annonser
» Köpa bil guide

Tjänster
» Biltester
» Bilforum
» Billänkar
» Fotogalleriet
» Bilfilmer
» Statistik: Bilpriser

Övrigt
» Bilförsäkring
» Billån - låna pengar
» Bildelar & verkstad
» Bilnyheter
» Biltidningar
» Bilvård
» Köp- och säljtips
» Kalender bil

  Insplanet - Jämför bilförsäkring

  Bilförsäkring


 
Varje månad skickar webcar2000.com 15.000 till 20.000 besökare till olika företag inom bil, båt och motor. Vill du ta del av dessa besökare?

Var syns min annons?
Vi placerar din annons beroende på företagets profil och arbetar aktivt för att din annons ska visas för relevanta och intresserade besökare.

En annons för ett företag inom bildelar och biltillbehör läggs t.ex. ut på vår särskilda sida för just företag inom bildelar och biltillbehör och kan även visas på våra många partnersidor, exempelvis bilhandlare.se och bilannonser.net. Dessutom kan vi givetvis ge annonsen extra exponering i vårt bilforum samt på övriga bilrelaterade sidor på vår sajt.

Ett annat exempel är för företag inom mopeder och mopeddelar, där vi förutom på våra egna välbesökta mopedsidor kan visa annonser på MoppeNet - Sveriges största mopedforum.

Vad kostar det? Hur räknas klick?
Du betalar inga startavgifter eller fasta månadsavgifter. Vi tar endast betalt för de besökare som faktiskt klickar sig vidare till din sida. På detta sätt vet du som annonsör precis vad du får betala för och för oss blir det ett incitament att arbeta aktivt med annonsplacering för att nå ett så bra resultat som möjligt.

Lägsta pris är 1.50 kronor (exklusive moms) per unik besökare som klickar på en annons och hamnar på din sida. I detta fall definieras en unik besökare som en unik IP-adress räknat på dagsbasis. Detta betyder att om samma person klickar på din annons flera gånger samma dag så räknas det bara som ett klick.

Som annonsör kan du för varje enskilt klick se vilken tidpunkt som klicket gjordes, vilken IP-adress som klicket kommer från samt på vilken webbsida klicket gjordes. Automatgenererade klick från exempelvis sökmotorers robotar rensas bort automatiskt och belastar inte ditt konto.

Du har själv möjlighet att ange ett högre pris per klick. Den annonsör som har ett "högre bud" prioriteras högre och får automatiskt bättre placering samt mer exponering än annonsörer som betalar lägsta priset. Du kan närsomhelst ändra ditt bud och vi rekommenderar inledningsvis att alla annonsörer betalar det lägsta priset 1.50 kronor per klick.

Hur fungerar det?
Skicka ett email till oss på admin@webcar2000.com så berättar vi mer!

Skicka gärna med en företagslogga (100x40 pixlar), en kort beskrivning av företaget samt företagets postadress och hemsida.

Fundera också på hur mycket du önskar annonsera för. Minsta annonseringkostnad är 1.500 kr (vilket innebär 1.000 unika besökare vid lägsta pris). Vi fakturerar denna summa (plus moms) i förskott och "laddar" sedan ditt konto med motsvarande summa samt aktiverar din annons.

Du kan hela tiden följa din kontobalans, antalet klick på din annons samt var klicken kommer från.

När din kontobalans närmar sig noll hör vi av oss och du har möjlighet att ladda ditt konto på nytt.

Kontrollera kontostatus:
Logga in nedan för att se status på ditt konto!
Användarnamn

Lösenord
 


MyLoan
Om WebCar2000  |  Vanliga frågor  |  Regler  |  Handla säkert  |    |  
 

Du är här: Startsida » Bil » Företagsannonsering på webcar2000.com