Inte inloggad
» Logga in

Köp & Sälj
» Lägg in ny annons
» Ändra / radera annons
» Sök bilannonser
» Bilhandlare
» Märkessökning
» Sparade annonser
» Köpa bil guide

Tjänster
» Biltester
» Bilforum
» Billänkar
» Fotogalleriet
» Bilfilmer
» Statistik: Bilpriser

Övrigt
» Bilförsäkring
» Billån - låna pengar
» Bildelar & verkstad
» Bilnyheter
» Biltidningar
» Bilvård
» Köp- och säljtips
» Kalender bil

  Insplanet - Jämför bilförsäkring

  Bilförsäkring


 

Regler Medlemmar   Ny användare   Logga in för personliga meddelanden   Logga in
Här kan du söka bland ämnen och inlägg:
  Söktips
Sök endast i detta forum: Bilstereo och elektronik
Bilder [på]
Helskärm [av]
Fler inställningar...

Stereo och larm
 
2006-10-12, 18:11#1 
jonas_ford
Nykomling


Medlem sedan:
Oct 12, 2006
Hej allesammans,

jag har en Ford Escort 1,8i SI som har strul med stereon och larmet. Om jag börjat med stereon så är det standard stereon som sitter i bilen, men radio/kassett, problemet är att den slutat fungera helt enkelt. Bilen har varit avställd i 6 månader, och nu när jag försöker använda stereon vägrar den gå igång. Batteriet till bilen var urladdat vid avställningen, och när jag ställde på bilen igen så bytte jag bilbatteri, anar att det har ställt till med något, men jag kan inte lista ut vad riktigt. Läste i manualen för stereon och där står det att vid batteribyte så kan stereon nollställas och måste programmeras om enligt några enkla steg, så jag testa. Man skulle slå på tändningen och sen trycka på knappen "SELECT" och då skulle det blinka "CODE" på displayen och då skulle jag trycka in min "keycode" som jag för övrigt har. Men jag får inte upp något på displayen, har kollat säkringar m.m, allt verkar okej så är det något jag missat?

Vidare när det gäller larmet så har jag precis samma problem faktiskt, larmet som är ett carguard 950S som har fungerat innan allt som jag beskrivit ovan, nu är det så att den inte kan känna igen dosan jag har längre, så jag försökte med samma sak där, jag kolla i manualen som beskrev hur man skulle programmera om larmet att känna igen dosan, men det vägrar att fungera.

Vore väldigt tacksam om någon hade några idéer eller tips på vad jag kan göra för att lösa dessa problem.

Mvh
Jonas
   
 
Reklam:
MyLoan - Jämför billån

Du är här: Forumstart » Bilar » Bilstereo och elektronik

Svara på detta inlägg

Starta nytt ämne i denna kategori (Bilstereo och elektronik)

« Tillbaks till föregående sida


Tips:
• Hitta mer information, testa en sökning pÃ¥ Google!

Kolla in forumtoppenKolla in bildgalleriet

Inloggade medlemmar (2):
Till medlemslistan

MyLoan
Om WebCar2000  |  Vanliga frågor  |  Regler  |  Handla säkert  |    |  
 

Du är här: Startsida » Bil » Forumstart » Bilar » Bilstereo och elektronik