Inte inloggad
» Logga in

Köp & Sälj
» Lägg in ny annons
» Ändra / radera annons
» Sök bilannonser
» Bilhandlare
» Märkessökning
» Sparade annonser
» Köpa bil guide

Tjänster
» Biltester
» Bilforum
» Billänkar
» Fotogalleriet
» Bilfilmer
» Statistik: Bilpriser

Övrigt
» Bilförsäkring
» Billån - låna pengar
» Bildelar & verkstad
» Bilnyheter
» Biltidningar
» Bilvård
» Köp- och säljtips
» Kalender bil

  Insplanet - Jämför bilförsäkring

  Bilförsäkring


 

Regler Medlemmar   Ny användare   Logga in för personliga meddelanden   Logga in
Här kan du söka bland ämnen och inlägg:
  Söktips
Sök endast i detta forum: Nyheter
Bilder [på]
Helskärm [av]
Fler inställningar...

Detta ämne är låst. Inga nya inlägg kan göras i detta ämne Uppdateringar i forumet
 
2006-11-12, 13:19#1 
webmaster
Moderator
Medlem sedan:
Jun 01, 2003
Hej alla,

idag har det skett en del uppdateringar i forumet.

  • Bilder: Den största förändringen rör hur bilder hanteras i forumet. Istället för att ladda upp bilder kan man nu länka in bilder i sina inlägg. Man kan länka in hur många bilder som helst i varje inlägg. Det är dock fortfarande viktigt att tänka på copyright, läs mer om det längst ner i detta inlägg.
  • Eftersom man inte kan ladda upp bilder från sin dator till inläggen har jag nu knutit samman forumet mer med fotogalleriet. Det betyder att när man skriver inlägg så har man enklare tillgång till sina fotoalbum och kan välja bilder därifrån att länka in i sitt inlägg. I samband med detta har jag också ökat antalet fotoalbum varje användare kan ha från fyra till tio stycken. Det betyder alltså att varje användare nu kan ladda upp 100 bilder från sin dator.
  • Fler formatteringar: Vi har lagt till fler möjligheter att formattera inläggen. Bland annat möjlighet till fler storlekar och färger på text och möjlighet att skapa tabeller.
  • Buggfixar: När man klickar på knapparna för att formattera text så hamnar taggarna nu där markören står i texten och inte sist som tidigare. Det fungerar nu också att ha flera citat efter varandra i samma inlägg. Dessutom skall det nu generellt sett fungera bättre att skriva inlägg för de som använder Firefox.
  • Slutligen har vi lagt in lite nya smileys.


Viktig information om Copyright, hämtat från webcar2000.com's regler:

Citat:

§6.1 Uppladdning av filer till webcar2000.com's server: Du får endast ladda upp filer som du själv har skapat och äger upphovsrätten till.

§6.2 Länkning: Du får fritt länka till material som du själv har skapat och äger upphovsrätten till.

När det gäller länkning till material som du själv inte skapat och som publiceras av servrar utom webcar2000.com's kontroll ska det dock för en besökare vara tydligt att materialet inte publiceras av webcar2000.com. Att t.ex. länka till en bild med hjälp av forumets IMG-tagg är endast tillåtet om du själv äger upphovsrätten till bilden. Samma gäller vid direktlänkning till mediafiler (bilder, ljud- eller filmfiler) då det ur en besökares perspektiv kan uppfattas som att webcar2000.com publicerar materialet.

Vid länkning till material som du inte själv har skapat ska det alltså tydligt framgå att man lämnar webcar2000.com och att materialet publiceras på annan webbplats.

Exempel 1: Du har laddat upp en bild som du själv har tagit, antingen på webcar2000.com's server eller på någon annan server. Du får då använda IMG-taggen för att visa bilden i forumet.

Exempel 2: Du vill visa upp en mopedbild som någon annan tagit som ligger på t.ex. myspace.com. Då får du INTE använda IMG-taggen. Istället skriver du "Kolla in den här mopeden på myspace.com", följt av en länk till den sida på myspace.com där bilden visas i sitt sammanhang (du får alltså inte direktlänka till bilden, utan måste länka till den html-sida där bilden finns med).Hälsningar,
Mats, John och Tommy


- Inlägget ändrat 2006-11-12, 13:23 av webmaster
   
 
Reklam:
MyLoan - Jämför billån

Du är här: Forumstart » webcar2000.com » Nyheter

« Tillbaks till föregående sida


Tips:
• Hitta mer information, testa en sökning pÃ¥ Google!

Kolla in forumtoppenKolla in bildgalleriet

Inloggade medlemmar (2):
Till medlemslistan

MyLoan
Om WebCar2000  |  Vanliga frågor  |  Regler  |  Handla säkert  |    |  
 

Du är här: Startsida » Bil » Forumstart » webcar2000.com » Nyheter