Inte inloggad
» Logga in

Köp & Sälj
» Lägg in ny annons
» Ändra / radera annons
» Sök bilannonser
» Bilhandlare
» Märkessökning
» Sparade annonser

Tjänster
» Biltester
» Bilforum
» Billänkar
» Fotogalleriet
» Statistik: Bilpriser

Övrigt
» Bilförsäkring
» Billån - låna pengar
» Bildelar & verkstad
» Bilnyheter
» Biltidningar
» Bilvård
» Köp- och säljtips
» Kalender bil

 
  Bilförsäkring

Regler Medlemmar   Ny användare   Logga in för personliga meddelanden   Logga in
Här kan du söka bland ämnen och inlägg:
  Söktips
Sök endast i detta forum: Allmänt moppesnack
Bilder []
Helskärm [av]
Fler inställningar...

www.opvoeren.nl
 
2007-02-11, 18:26#1 
ujeiR
Medlem




Medlem sedan:
Jun 17, 2006
JO, jag har tänkt och beställa trim m.m ifrån min länk det är nästan 60% billigare än från andra billiga sidor! NU är det så att man betalar i förskott. Så min fråga är om det är någon som har erfarenhet från denna sida. MKT tacksam för svar!

/UjeiR
   
 
2007-02-11, 19:49#2 
rx50_kalle
Medlem




Medlem sedan:
Jan 29, 2007
jag skulle själv aldrig handla från ett utlandsföretag med förskottsbetalning! varning!
   
 
2007-02-11, 21:45#3 
Yamaha_dtr
Avstängd
Nä och speciellt inte när dom är 60& billigare
   
 
2007-02-12, 17:25#4 
ujeiR
Medlem




Medlem sedan:
Jun 17, 2006
Okok, men det är ju SÅ billigt ^^ nästan så att man skulle kunna testa :p
   
 
2007-02-12, 18:23#5 
arkearke
Medlem




Medlem sedan:
Nov 11, 2006
Kollade lite på sidan.. Ser inte så jätteproffsiga ut, för sidan e dåligt editerad.. Men du skulle ju allt kunna testa men det billigaste som du behöver.. Om dom skickar det, så går det nog bra att beställa.. Om du beställer så medela hur det gick.. tounge
   
 
2007-02-13, 22:41#6 
Yamaha_is_da_shi..
Avstängd
Fett lätt att du gör det, beställ typ en oljeplugg eller nåt sådant billigtlaugh
   
 
2007-02-13, 23:58#7 
str4nd__
Moderator




Medlem sedan:
Apr 11, 2006
det kostar 14.50€ i frakt (ca 130 sek) så det blir dyrt att bara beställa en oljeplugg.wink
   
 
2007-02-14, 19:04#8 
sf2_
Medlem


Medlem sedan:
Jul 22, 2006
min kompis har beställt därifrångrinasbra å billigt tog bara en skolvecka från holland.sen vet jag många från moppenet som beställt därifrån och fått sina saker så de e seriösa fast sidan ser ganska udda uttounge
   
 
2007-02-16, 17:26#9 
tgbjetfight
Medlem


Medlem sedan:
May 22, 2006
för min moped fanns typ inget typ ett avgasrör...sen var de inte särkilt billigt...! finns billigare

www.sip-scootershop.com www.startuning.se www.scooter-attack.com www.danmobility.com
tgbdrool
   
 
2007-02-16, 17:56#10 
Dragunov
Medlem




Medlem sedan:
Sep 12, 2006
Ett företag behöver ju inte alls vara dåligt och oseriöst bara för att hemsidan är lite slummig smile
   
 
2007-02-22, 19:37#11 
rx50_kalle
Medlem




Medlem sedan:
Jan 29, 2007
så mycket billigare är det inte heller, kanske bara nån enstaka sak... confused
   
 
2007-02-22, 23:05#12 
arkearke
Medlem




Medlem sedan:
Nov 11, 2006
Citat:
Ett företag behöver ju inte alls vara dåligt och oseriöst bara för att hemsidan är lite slummig


Sant, men den här såg lite konstigt editerad ut.. Men om nu andra har beställt därifrån o vart nöjda, finns det egentligen inget o klaga på.. Men sidan var ändå lite "egen" happy
   
 
Reklam:

Du är här: Forumstart » Mopeder » Allmänt moppesnack

Svara på detta inlägg

Starta nytt ämne i denna kategori (Allmänt moppesnack)

« Tillbaks till föregående sida


Tips:
• Hitta mer information, testa en sökning på Google!

Kolla in forumtoppenKolla in bildgalleriet

Inloggade medlemmar (6):
Till medlemslistan




Om WebCar2000  |  Vanliga frågor  |  Regler  |  Tipsa en vän  |  Handla säkert  |  
 
Du är här: Startsida » Bil » Forumstart » Mopeder » Allmänt moppesnack