Inte inloggad
» Logga in

Köp & Sälj
» Lägg in ny annons
» Ändra / radera annons
» Sök båtannonser
» Båthandlare
» Märkessökning
» Sparade annonser

Tjänster
» Båttester
» Båtforum
» Båtlänkar
» Fotogalleriet
» Båtfilmer
» Statistik: Båtpriser

Övrigt
» Båtförsäkring
» Båtdelar
» Båtnyheter
» Båttidningar
» Låna pengar
» Kalender båt

  Insplanet - Jämför Båtförsäkring


  Båtförsäkring


 

Båtförsäkring – Gratis prisjämförelse

Hitta en billig båtförsäkring

• När det gäller båtförsäkringar samarbetar vi med ett företag som heter Insplanet. Insplanet är idag Sveriges ledande försäkringsförmedlare för privatpersoner och hjälper nästan 1.000 personer om dagen att se över sina försäkringar.

• Tjänsten är helt gratis och mycket enkel att använda: Allt du behöver göra är att ange fakta om din båt samt vilken typ av försäkring du letar efter - resten fixar Insplanet!

• Observera att sökningen inte alls är bindande på något sätt. I slutändan är det alltid du som avgör om du vill teckna en försäkring eller inte.

• Om du har några frågor angående försäkringstjänsten, kontakta då Insplanet direkt på info@insplanet.com eller på telefon 08-51 000 000.

• Längre ner på sidan finns en illustration hur tjänsten fungerar.Därför ska du kolla upp din båtförsäkring

Du som ska köpa båt:
Försäkringskostnaden för din framtida båt kan ofta vara svår att överblicka. Här får du dock enkelt och kostnadsfritt en bild av vad båtförsäkringen kommer att kosta!

Du som har båt och söker en båtförsäkring:
Det lönar sig alltid att jämföra flera bolag. Här får du enkelt ett första alternativ att utgå ifrån!

Du som redan har en båtförsäkring:
Misstänker du att du betalar för mycket för din försäkring, eller vill du helt enkelt få bättre koll på marknaden? Här kan du se hur din nuvarande båtförsäkring står sig i förhållande till några andra bolag. Din nuvarande försäkring kanske visar sig vara den billigaste för dig. Men möjligheten finns att du hittar ett billigare alternativ att byta till - eller att använda som argument när du förhandlar med ditt nuvarande bolag.


Så här fungerar det

illustration


Tänk på:
En offertförfrågan via Insplanet ger en god bild av vad marknaden har att erbjuda. Viktigt att veta är dock att det finns bolag som inte är anslutna till Insplanets tjänst. Vi rekommenderar därför att du även tar en titt på vad övriga företag kan erbjuda. Fler försäkringsbolag hittar du i vår länksamling.

Om du har några andra frågor eller tips som rör båtförsäkring så är du välkommen att skriva i vårt diskussionsforum. Hur hittade du den billigaste försäkringen för din båt?MyLoan
Om WebCar2000  |  Vanliga frågor  |  Regler  |  Handla säkert  |    |  
 

Du är här: Startsida » Båt » Båtförsäkring